Valikko Sulje

6 pentua ja äiti etsivät koteja

3-vuotias Ulyana vaelteli useamman kuukauden Pietarissa erään kylän alueella kunnes se synnytti joulukuun alussa pennut ja kyläläiset ottivat yhteyttä yhteistyö tarhallemme Pietarissa. Ennen uutta vuotta tämä urhea äiti pentuineen pääsi Pietarin tarhalle turvaan. Ulyana on Moskovan vartiokoira rodultaan mutta pentujen isästä ei ole mitään tietoa. Kaikki pennut muistuttavat äitiään kovasti ja saattaa olla mahdollista, että isä olisi jokin vastaava rotu sillä pennuista kasvaa suuria, äitinsä kokoisia. Ulyana on itse n.70cm ja n.40-45kg. Ulyana on todella ihana luonne ja se on hyvin ihmisystävällinen. Kuitenkin tulevien kotien tulee huomata, että kyseessä on laumanvartijarotu, josta syystä kotien tulee sijaita maaseudulla ja adoptoijilla tulee olla ymmärrystä laumanvartijan sielunelämään. Ulyana on avoin eikä sen vahtivietti vaikuta mitenkään suurelta mutta vartioimistaipumus tulee kuitenkin huomioida sekä se, että Ulyana on tarhalla eikä kotioloissa. Ulyana on koirasosiaalinen ja sopii samaan kotiin toisten koirien kanssa.

Pennut ovat iloisia ja reippaita sekä niitä on sosiaalistettu tarhalla erilaisiin ihmisiin ja niille on opetettu hihnalenkkeilyä. Pennut ovat syntyneet arviolta 4.12.2019 Pennut ovat käyneet erittäin kokeneella ortopedillä 7.3 ja niistä on otettu röntgenkuvat, mitkä tulevat omistajat saavat mukaansa. Lisäksi pennut ovat madotettuja, sirutettuja ja saaneet rokotukset kahteen kertaan. Lähtövalmiita omiin koteihinsa ne ovat huhtikuun puolen välin jälkeen. Ortopedi arvioi, että pennuilla tulisi hyvä rakenne eikä lonkkadysplasian mahdollisuutta tulisi kuin mahdollisesti kahdelle pennulle (Bavaria ja Buffie) ja heille suoritetaan juvenile pubic symphysiodesis operaatio lonkkadysplasian välttämiseksi lähiaikoina. Tällä hetkellä pennut painavat 17-18 kiloa ja ovat n.3,5kk.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/