Valikko Sulje

Adoptio kustannukset

Kaikki koirat on sirutettuja, rokotettuja, steriloituja/kastroituja ja terveystarkastettuja.

Koirien kulukorvakset ovat:

* Kotimainen koira

  • alle 10 vuotias 650€ (tai tapauskohtaisesti)
  • yli 10 vuotias 450€

* Ulkomainen rescuekoira:

  • alle 10 vuotias 590€
  • yli 10 vuotias 400€

Erityisadoptiot tapauskohtaisesti.

Hinta koostuu mm.: Tautitesteistä (koirat testataan ennen tuontia) sydänmadon (Dirofilaria immitis), ihomadon (Dirofilaria repens), ehrlichioosin, anaplasmoosin, borrelioosin ja babesioosin varalta sekä tarvittaessa leishmanian varalta.

Eläinlääkinnällisestä rajatarkastustuksesta (sis. asiapapereiden ja mikrosirun tarkistamisen sekä tietojen rekisteröimisen Traces-järjestelmään, hinta 142 e). Tarkastuksen suorittaa Eviran rajaeläinääkäri Vaalimaalla.

Ekinokokkimadotuksesta (1-5 vrk ennen tuontia) 2 rabiesrokotuksesta, joista jälkimmäinen annettu vähintään 30 vrk ennen tuontia

Kahdesti annetusta yhdistelmärokotuksesta (sisältää suojan tarttuvaa maksatulehdusta, penikkatautia, parvoripulia ja leptospiroosia vastaan, usein myös kennelyskää vastaan).

Koiran sterilointi/kastrointi mikäli kyseessä ei pentu. (Nartut steriloidaan 5kk iästä ylöspäin, urokset 7kk iästä ylöspäin)

Koiran kuljetuksesta Pietarista tai Moskovasta Vaalimaan kautta Suomeen. Lisäksi Moskovan tarhojen koirilta otetaan aina perus veriarvot sekä yli 8v koirien hampaat hoidetaan paikallisella klinikalla hammasröntgenin kera. Myös pietarilaisten koirien kohdalla vanhojen koirien hampaat hoidetaan paikallisella klinikalla. Huom! Venäläinen hammashuolto ei ole samanlaista kuin Suomessa, joten varauduthan siihen, että koiran hampaita saattaa joutua poistamaan lisää sen kotiuduttua. Moskovan tarhojen vanhemmilta koirilta (yli 8v) otetaan myös röntgenkuvat ennen Suomeen tuloa sekä ne ultrataan, Pietarin tarhan koirilta tapauskohtaisesti.

Kotimaisilla koirilla mm. mahdollisista sterilisaatiosta tai kastroinnista ja rokotuksista sekä muista eläinlääkärikuluista.

Jos olet kiinnostunut adoptiosta, täytä adoptiohakemus