Valikko Sulje

Alice

Tarhaesittely 14.11.21: Alice on n.2- vuotias narttu. Se on hyvin aktiivinen ja ihmisrakas. On hyvin mahdollista, että se on ollut kotikoirana ennen tarhalle joutumista. Alice on odottanut omaa kotia Moskovan 3000 koiran tarhalla puoli vuotta.

Alice jakaa tarhalla häkkinsä kolmen muun koiran kanssa, jotka ovat sitä nuorempia ja tyttö on niille äiti hahmo 🙂 Alice tulee erittäin hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Se kärsii tarhalla liikunnan puutteesta ja päästessään ulos häkistään se hyppii ja pomppii innoissaan ja valitettavasti vetää myös hihnassa 🙃

Alice etsii siis aktiivista kotia, missä sen kanssa jaksetaan touhuta ja tehdä pitkiä lenkkejä. Reippaan luonteensa vuoksi sitä voi ajatella kaupunkiympäristöön, kunhan se saa tarpeeksi liikuntaa. Ihmisiin Alice suhtautuu tarhalla avoimesti ja onkin onnellinen saadessaan ihmiskontakteja. Tyttöä voisi ajatella kouluikäisten lasten perheeseen. Alice on nähnyt tarhalla kissoja ja suhtautunut niihin ystävällisesti. Säkäkorkeus 65cm, painoa 26kg. 

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/