Valikko Sulje

Altai

Altai on n.10 vuotias uros mutta se kyllä käyttäytyy kuin olisi nuorempi.

Altai on ihmisrakas ja sellainen ihmisen koira kuten saksanpaimenkoira tyyppiset koirat yleensäkin. Altai osaa joitain käskyjä ja se kuuntelee tarkkaavaisesti ihmisen äänensävyjä. Altai innostuu kovasti kun se pääsee lenkille ja se haukkuu kovasti innostuksissaan ennenkuin lenkki alkaa, on aika liikuttavaa, miten se nauttiikaan lenkkeilystä. Sinänsä pitkiä lenkkejä Altai ei tarvitse mutta se rakastaa haistella hajuja lenkillä ja saada viettää aikaa ihmisen kanssa lenkkeillen kunnes joutuu taas tylsään häkkiin takaisin. Lenkillä se ei hauku toisille koirille ja kulkee hihnassa mallikkaasti. Tarhaolot stressaavat poikaa ja toivomme sille kotia vielä eläkepäiviksi.

Tarhan ulkopuolella Altai on rauhallinen ja tasapainoinen. Altai jakaa häkkinsä toisen vanhemman uroksen ja nartun kanssa, joten sitä voi ajatella niin toisen koiran kaveriksi kuin ainoaksi koiraksikin. Lähtökohtaisesti ei suositella kerrostaloon koska tarhalla häkissä haukkuu melko paljon. Säkäkorkeus n.65cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/