Valikko Sulje

Alvari

Reilu 1v kastroitu uros (roduista ei tietoa)
Kotihoidossa Helsingissä
Sirutettu, rokotettu
Säkä n.65cm
Paino n.35kg

Alvari on iso kiltti vauvakoira, joka rakastaa leikkiä ja remuta toisen koiran, sekä ihmisten kanssa ❤️ Poika on varsin innokas ja vauhdikas. Innostuessaan se ottaa jonkun verran kierroksia ja hyppii kohdatessaan tuttuja ihmisiä
Alvarin kanssa on kotihoidossa harjoiteltu perusasioita, kuten rauhoittumista ennen lenkille lähtöä ja istumista mutta poika tarvitsee vielä tapakoulutusta. Alvari on hyvin fiksu ja oppii asioita nopeasti, kunhan hieman rauhoittuu. Sisäsiisteys on jo opittu.
Alvari tulee hyvin toimeen kaikenlaisten koirien kanssa sekä kissojen.

Lenkillä poika vetää hihnassa ainakin alkulenkin, mutta kun kierrokset pääsee laskemaan, kävelee  nätisti.
Ulkona isot autot saattaa välillä pelottaa, mutta muut kulkuvälineet ei pelota.
Alvari tykkää makoilla ihmisen vierellä sohvalla ja usein siihen nukahtaakin. Poika on kova antamaan pusuja ja välillä luulee olevansa pieni sylikoira, kun haluaa ihmisen syliin.

Poika sopii kouluikäisten lasten perheeseen mutta ison koon vuoksi saattaa kaataa pienet lapset kumoon.  Alvari tykkää kyllä lapsista kovasti.
Alvaria voidaan ajatella omakoti, rivitalo sekä kerrostaloon.
Koirapuistossa on kotihoitajan kanssa käyty useamman kerran ja siellä tykkää juosta lelun/kepin perässä tai muuten vaan tutkia koirapuistoa, sekä remuta toisten koirien kanssa.

Alvari tykkää myös kovasti uimisesta ❤️
Alvari saattaisi kaivata koirakaveria, jonka kanssa pääsisi purkamaan kertynyttä energiaa, mutta pärjäisi varmasti ainoanakin koirana. Alvari sopii aktiiviseen kotiin, jossa jaksetaan puuhata nuoren innokkaan koiran kanssa ❤️

Yhteydenotot kotiselvityslomakkeella:

https://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin:

https://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi