Valikko Sulje

Alya

Alya on n. 5 vuotias narttu. Alya on entinen kotikoira, jonka sen perhe hylkäsi pentujen kanssa. Alya eleli pentujensa kanssa erään yleisen saunan kulmalla lähellä Pietaria olevassa kylässä ja se häiritsi kyläläisiä, jotka halusivat päästä eroon tytöstä. Näin Alya päätyi yhden pennuistansa kanssa yhteistyötarhallemme Pietariin. Muille pennuille löytyi koti mutta äiti ja yksi pentu etsivät vielä kotia.

Alya on saksanpaimenkoira tyyppinen koiruus ja kyseisen rodun piirteet näkyvät siinä selvästi. Se on tarhalla aika hukassa sillä se kaipaa kovasti omaa ihmistä, jolle omistautua ja jonka kanssa jakaa arkielämä. Tarhalla Alya hakee huomiota haukkumalla mutta sille on koitettu opettaa, että esim. herkut tulevat vain, jos se on hiljaa eikä niitä saa haukkumalla vaatien 🙂 Alya oppii nopeasti ja tyypillisen saksanpaimenkoiran tavoin se odottaa ihmiseltä ohjeita ja haluaa tekemistä ja aivotyöskentelyä. Alya on tottunut käymään lenkillä tarhalla teini-ikäisten lasten kanssa ja sen ensimmäisessä kodissa on tiettävästi ollut lapsia. Luonteeltaan se on sosiaalinen eikä se vaikuta olevan arka uusissakaan tilanteissa.

Alya etsii saksanpaimenkoiria ymmärtävää kotia,joka on halukas opettamaan tytölle positiivisin metodein arkielämän taitoja. Alya on elänyt aikalailla ilman ihmisen ohjausta mutta on halukas oppimaan ja se selvästi haluaa kuunnella ihmistä. Alya on siis hiomaton timantti, joka odottaa juuri häneen sitoutuvaa kotia 🙂 Alya voisi asustaa ainoana koirana tai uroksen kanssa. Säkäkorkeus n.60cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ 

ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/