Valikko Sulje

Antosha

Tarhaesittely 12.9.2021: Antosha on n.6- vuotias sharpei-poika, joka odottaa omaa kotiaan Moskovan 3000 koiran tarhalla. Antosha on tyypillinen sharpei, hänellä on mielipiteitä ja omaa tahtoa 🙂 Mutta perusluonteeltaan Antosha on hyvin kiltti ja ihmisystävällinen. Hän pitää myös toisista koirista. Tullessaan tarhalle Antosha oli surkeassa kunnossa, sillä oli ihotulehdus ja korvatulehdus ja sen silmät olivat huonossa kunnossa. Molemmat silmät on nyt leikattu ja iho-ja korvat pysyvät lääkityksellä hyvänä. Tulevan omistajan pitää kuitenkin varautua siihen, että Antosha saattaa tarvita loppuelämänsä lääkityksen iho-oireisiin. Korviin se tarvitsee kerran viikossa tippoja, jotta tulehdus ei uusi.

Antosha on mitä mainioin tyyppi ihmiselle, joka ymmärtää sharpein sielunelämää. Antosha sopeutunee monenlaiseen asuinympäristöön, sillä se ei ole mitenkään arka eikä säiky ääniä. Poika on persoonallinen ja melko itsenäinen pikku ukko, joka etsii arvoistaan kotia. Säkäkorkeus n. 45cm, painoa n. 14kg. 

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/