Valikko Sulje

Arkki

Yhdistys auttaa Arkkia löytämään kodin jakamalla ilmoitusta. Yhteydenotot suoraan omistajalle (tiedot kuvauksen lopussa).

Loppuelämän kotia vailla 7v uros Arkki. Säkäkorkeus 65cm ja paino 33kg. Etsii kotia rauhalliselta alueelta, koirakokeneesta kodista. Arkista saa mitä mainioimman ystävän ja kodin vahdin ❤️ Arkki on kastroitu ja sisäsiisti. Osaa olla yksin kotona. Ei hauku turhia, mutta vahtii. Asunut aina rivitalossa, mutta omakotitalo voisi olla Arkille parempi ympäristö. Arkki on remmirähjä, haukkuu kaiken ihmisistä autoihin ja polkupyöriin, ja yrittää lähteä autojen perään. On myös resurssiaggre, jonka vuoksi ei luovuteta lapsiperheeseen. Vaihtokaupalla Arkilta saa tarvittaessa otettua jotakin pois. Rakastaa rapsutuksia, mutta on muuten melko hankala käsiteltävä. Kynsien leikkuu, harjaus ja pesu kuitenkin onnistuu. Elänyt sekä narttu- että uroskoirien kanssa, tulevassa kodissa voisi olla kiva narttukaveri. Luusto kuvattu terveeksi. Nuorempana oli hiivaa korvissa, mutta nykyisellä ruualla (Brit premium) pysynyt vuosia terveenä. Toissa keväänä leikattu vatsalaukun kiertymä, ei ole oireillut leikkauksen jälkeen.

Arkki on tullut Suomeen 9kk iässä Venäjältä vuonna 2016. Rokotukset on juuri päivitetty. Luovutaan koirasta riippumattomista syistä, omistajan voimavarat ei enää riitä koiran hoitoon. Arkkia voi tulla tapaamaan Harjavaltaan (Satakunta).

Omistajan tiedot: Heidi Salo, ar.vili89@gmail.com ja 0465728545

Toivoisin kiinnostuneilta aluksi ensisijaisesti viestiä tai sähköpostia.