Valikko Sulje

Avanta

Esittely 6.5.2023: Avanta on noin 1,5 vuotias mahdollisesti espanjanmastiffimix. Se tuli Suomeen kotihoitoon 28.4.2023 yhteistyötarhaltamme Pietarista ja on vain muutaman päivän aikana osoittanut olevansa täysin valmis kotikoira.

Avanta tutustui kotihoitopaikan seitsemään muuhun koiraan todella mutkattomasti ja solahti välittömästi osaksi laumaa. Se puhuu erittäin sujuvasti koiraa ja välttää hienosti kaikki konfliktitilanteet. Avanta on hyvin leikkisä ja iloinen, ja ulos päästessään se hakee lauman suosikkikoiria liki jatkuvasti leikkimään. Painiminen ja hippa ovat sen mielestä parasta! Silloin kun Avanta ei leiki muiden koirien kanssa se kuljeskelee kotihoitajan lähellä ja tulee mielellään tuuppimaan kyljellään jalkoja vasten rapsutusten toivossa.

Avanta kulkee todella kauniisti hihnassa sekä tiellä että metsässä. Sen kanssa on myös käyty kaupunkikävelyllä tutustumassa Pieksämäen vilkkaimpaankin katuun ja neiti ei ollut millänsäkään ohi menevistä isoista autoista, ihmisistä, tai pyöräilevistä lapsista. Samalla reissulla pysähdyttiin Musti&Mirrissä, missä Avanta välittömästi meni tutustumaan myyjään, herkutteli mielellään ja lopulta kyllästyessään kotihoitajan ja myyjän juoruamiseen kävi liikkeen lattialle pitkäkseen.

Hoitotoimenpiteet sujuvat samaten täysin ongelmitta, tämän neidin kynnet saa leikata samalla kun sitä rapsuttelee, ainut hankaluus on että käsiä pitäisi olla vähintään yksi lisää että rapsujen ohessa saisi helpommin kynnen napsaistua.

Avanta rakastaa ulkoilua ja se lähtee mielellään kävelylle sateellakin. Se on reipas ja iloinen, mutta sisällä se lepää kauniisti ja on aivan rauhassa. Yksinkin muun porukan kanssa se jää täysin ongelmitta ja talo on aivan hiljainen kun kotihoitaja palaa asioilta.

Tämä neiti on aivan täydellinen, hellyyttä ja rapsutuksia rakastava, jokaiseen ihmiseen varauksetta suhtautuva lempeä ja leikkisä pikkujätti. 

Avanta on steriloitu, sirutettu, rokotettu ja tautitestattu. Kokoluokka: säkäkorkeus n. 70 cm ja paino n. 40kg.

Avanta etsii kotia ok-talosta maaseutumaisesta ympäristöstä rotuominaisuuksistaan johtuen. 

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/