Valikko Sulje

Axel

N.4- vuotias kastroitu uros
Sirutettu, rokotettu, tautitestattu
Kotihoidossa Turussa
Säkäkorkeus n.60cm, painoa 28kg

Lempeä Axel oli yksi onnekkaista, jotka pääsivät Suomeen Moskovan 3000 koiran tarhalta 23.3.2024 Axel on opetellut kotikoiran elämää pian kuukauden päivät kerrostalossa Turussa.

Axelin hoitopaikka sijaitsee melko vilkkaassa lähiössä ja ympäristö on pojalle vähän turhan jännittävä. Metsään päästessään pois liikenteestä, Axel on rennompi, joten sille etsitään kotia suht rauhallisesta ympäristöstä. Kerrostalo asumismuotona sopii, sillä haukkuherkkä poika ei ole ja yksinolot ovat sujuneet koirakaverin kanssa hyvin. Axelin hoitopaikassa on tyttökoira, jonka kanssa se on hieman leikkinytkin. Poika tulee kyllä toimeen myös urosten kanssa (ainakin leikattujen).

Axel on ollut melko rauhallinen ja vaatimaton koko Suomessa olo aikansa. Se vaikuttaa nöyrältä pojalta, joka tarvitsee vielä tukea jännittävissä tilanteissa. Esimerkiksi, jos ulkoillessa tulee sauvakävelijä tai muu jännittävä asia vastaan, Axel hakeutuu kotihoitajan taakse turvaan ❤️ Voisi kuvitella, että Axel nauttisi rauhallisesta kodista huomattavasti enemmän kuin esim. kodista, missä olisi vilkkaita lapsia tai kävisi paljon vieraita.

Axelin tulevassa kodissa olisi hyvä olla ystävällinen koirakaveri mutta tämä ei ole välttämättömyys. Poika ottaa tukea myös ihmisestä ja koska siinä on selvästi paimenta rotumixissään, se kyllä kiintyy kovasti omaan perheeseen. Kuitenkin ilman koiraseuraa kaiken uuden kohtaaminen voi olla jännittävämpää. Axel etsii kotia, missä se saa rauhassa opetella kotikoiran elämää ja missä ollaan ymmärtäväisiä tämän herkän ja kiltin pojan kanssa ❤️

Yhteydenotot kotiselvityslomakkeella: https://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Jos et saa lähetettyä hakemusta, voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen: adoptio.toivo@gmail.com

Tutustuthan ennen yhteydenottoa myös adoptioprosessiin: https://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/