Valikko Sulje

Bausha

KODIN ETSINTÄ TOISTAISEKSI TAUOLLA!

Bausha on 8-9 vuotias täpäkkä teräsmummo. Korkeutta sillä on noin 50 cm ja painoa noin 20 kiloa. Se on entinen kotikoira, ja sille ovat tuttuja kaikki elämisen äänet, eikä edes imuri sitä hätkäytä. Baushna on elänyt 4 vuotta Moskovan 3000 koiran tarhalla, minne sen perhe hylkäsi sen kunnes se pääsi Suomeen kotihoitoon viikko sitten.

 Bausha tulee erinomaisesti toisten koirien kanssa juttuun ja puhuu taitavasti koiraa. Bausha on sisätiloissa rauhallinen, ja hakee mielellään rapsutuksia. Se on iloinen ja kiehnää mielellään jaloissa, ja äärimmäisen perso herkuille… Kaikki mitä pöydälle jää, katoaa mystisesti, eikä Bausha tiedä asiasta mitään. 

Hoitotoimenpiteet sujuvat erinomaisesti, kun vain kuunnellaan Baushan rajoja, ja kunhan mummo saa runsaasti rapsuja välissä. Se kulkee hienosti portaissa ja osaa matkustaa autossa nätisti, vaikka auton kyytiin nousua vielä vähän jännittää. Yksin jäädessään mummo käy nukkumaan ja takaisin tullessa heräilee haukotellen unilta.

Ulkona hajut vievät mummoa, ja hihnassa kuljetaan vauhdilla ja nenä maassa. Mummon kuntoa vasta kohotetaan, mutta siitä voi tulla vielä ahkerakin lenkkeilijä. 

Toistaiseksi Baushan stressitasot ovat korkealla, onhan se tullut kotihoitoon vasta 30.10. Stressi tekee sen epäluuloiseksi vieraita kohtaan eli vieraisiin on paras tutustua rauhassa. Baushna on kotihoidossa Jyväskylässä kerrostalossa, missä on myös toisia koiria ja kissoja, joiden kanssa se tulee juttuun hyvin. Baushna on sirutettu, rokotettu, steriloitu ja tautitestattu sekä siltä on poistettu hampaita.

Mikäli kiinnostuit Baushnasta, lähetä meille adoptiohakemus: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ 

Tutustuthan ennen hakemuksen täyttöä adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/