Valikko Sulje

Bella *suomalainen

27.7.2021: Bellaa ollaan menossa katsomaan viikonlopun aikana, toistaiseksi ei oteta vastaan uusia kyselyitä Bellasta.

21.7.2021: Bella on vajaa 2-vuotias narttu, joka steriloidaan ennen uuteen kotiin siirtymistä. Bella on vajaa 2-vuotias suomalainen kodinvaihtaja, jolla on ollut huonoa tuuria elämässään. Kun se vihdoin sai maaliskuussa 2021 hyvän kodin, sattui tänä kesänä perheessä vakava sairastuminen, jonka johdosta Bella siirtyi yhdistyksellemme ja hoitopaikkaamme, kerrostaloon Turussa. Bella on 50% suomen ajokoira, 50% suomen pystykorva. Bella on aktiivinen, iloinen ja ystävällinen koira, joka tarvitsee omistajan, joka tykkää pitkistä lenkeistä ja koiran kanssa puuhastelusta. Bella on koirasosiaalinen ja se tykkää kovasti leikkiä toisten koirien kanssa. Bella on reipas ja sillä on hyvin positiivinen elämänasenne, joka onkin auttanut sitä varmasti sen elämän muutoksissa. Bellalla on riistaviettiä, josta syystä sitä ei suositella samaan kotiin pieneläinten kanssa. Kissojen kanssa se vaikuttaa tulevan sisätiloissa kyllä juttuun mutta se on ollut kissojen kanssa vain muutaman päivän samassa taloudessa.

Bella on tällä hetkellä kerrostalossa ja vaikuttaa siltä, että kerrostalo asuminen sopii tytölle vaikka edellinen koti oli ok-talo. Bella ei säiky eikä reagoi ohi ajaviin autoihin, polkupyöriin tms. ja hihnakäytös on muutenkin melko mallikasta. Innostuessaan Bella haukkuu tai kun se yrittää saada hoitopaikan toista koiraa leikkimään, joten mikään äänetön koira se ei kuitenkaan ole 😀 Eroahdistusta ei ole ilmennyt. 

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/

Bella pitää lähtökohtaisesti ihmisistä ja sen edellisessä kodissa oli suht isoja lapsia, joten sitä voidaan ajatella kouluikäisten lasten perheeseen. Vieraille se haukkuu hetken mutta aika nopeasti tulee tutustumaan. Bella vaikuttaa varsin mukavalta koiralta, joka on aina valmis uusiin seikkailuihin, se nimittäin rakastaa myös autoliua 🙂 Bella etsii ehdottoman sitoutunutta loppuelämän kotia, sillä se on ollut lyhyen elämänsä aikana jo parissa kodissa. Ennen uuteen kotiin luovutusta Bella tullaan steriloimaan sekä sen rokotukset laitetaan ajantasalle. Bella on sirutettu. Säkäkorkeus n.50cm, painoa arviolta vajaa 20kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: