Valikko Sulje

Bim

Tarhaesittely 7.11.2021: Bim on n.3- vuotias uros ja se on odottanut omaa kotiaan Moskovan 3000 koiran tarhalla 1,5 vuotta. Bim on mitä todennäköisimmin entinen kotikoira, sillä sillä tuntuu olevan kotikoiranaiset tavat hallussaan. Se on luottavainen ihmisiä kohtaan ja se on tarhalle tulosta asti osannut kulkea hyvin hihnassa.

Bim on keskienerginen, se varmasti tykkää pitkistä lenkeistä tulevassa kodissaan mutta se on myös melko rauhallinen, ei siis hössäävää tyyppiä 🙂 Se vaikuttaa melko viisaalta koiralta, jolla on elämänkokemusta jo takanaan nuoresta iästään huolimatta. Toisiin koiriin Bim suhtautuu hyvin, sitä voi ajatella niin ainoaksi koiraksi kuin toisen koiran kaveriksikin.

Vaikka Bimin menneisyydestä ei ole tietoa, sitä uskaltaa ajatella monenlaiseen asumismuotoon tasapainoisen ja melko rohkean luonteensa vuoksi. Selvää on, että tulevan omistajan täytyy kuitenkin varautua kotiutusprosessin ottavan aikaa ja vaativan kärsivällisyyttä. Säkäkorkeus n.55cm, painoa 24kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/