Valikko Sulje

Bindi

3.1.2022: Bindille on tullut hurja määrä hakemuksia joiden joukosta uskomme tulevan kodin löytyvän. Joten emme ota Bindistä enää tältä erää uusia kyselyitä vastaan, kiitos.

Esittelyteksti 2.1.2022:

Bindi on mahdollisesti puhdasrotuinen karkeakarvainen saksanseisoja. Sisarukset Bindi ja Brenda olivat Suomeen tullessaan n. 6 kk ikäisiä, samassa tuonnissa (23.12. tuonti) oli myös tyttöjen emo Gabi.

Bindi on kotihoidossa Helsingissä kerrostalossa, perheessä, jossa on lapsia sekä muita eläimiä (kissoja ja koiria). Bindi tuleekin loistavasti toimeen muiden eläinten kanssa. Kotihoitajan mukaan Bindi rakastaa ihmisiä ja etenkin miehiä. Bindi ihastui heti tullessaan perheen 15-vuotiaaseen poikaan.

Bindi on jo oppinut hienosti sisäsiisteyden saloja. Toki, vielä saattaa tulla vahinko sisälle mutta pääpiirteittäin kaikki tarpeet tehdään jo ulos. Bindi on myös jo oppinut nimensä ja Ei-sanan käytön. Bindi osaa lopettaa heti, jos joutuu kieltämään ja tunnistaa sanan kyseisen sanan. Bindi osaa myös tulla kutsusta luokse. Hoitotoimenpiteiden uskotaan sujuvan hyvin, sillä Bindi antaa kotihoitajan koskea kynsiään ja tassujaan hienosti.

Bindi kulkee jo hyvin hihnassa, toki ikään kuuluvaa ”pentusähläystä” on vielä jonkin verran. Bindi oppii kuitenkin nopeasti ja on viisas koira.Kotihoitaja on käynyt koiran kanssa myös jo muutamia kertoja koirapuistossa ja Bindi onkin saanut sieltä jo muutaman koirakaverin jonka kanssa temmeltää. Kotihoitajan sanoin Bindi on: ”aivan ihana tytteli ❤️”

Bindi on kotihoidossa Helsingissä kerrostalossa ja häntä pääsee sovitusti ja haastattelun jälkeen katsomaan paikan päälle. Bindi on tällä hetkellä noin 53cm korkea ja painaa noin 16kg. Bindi tulee kasvamaan n. 55-60 cm korkuiseksi. Bindi on tautitestattu, steriloitu ja rokotettu, ennen Suomeen saapumistaan.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/