Valikko Sulje

Bobby

6- vuotias kastroitu venäjäntoy uros
Sirutettu, rokotettu, terveystutkittu
Kotihoidossa Kemiönsaaressa Turun lähellä
Säkäkorkeus n.25cm, painoa 3kg
Tuotu pentuna Iso-Britanniasta
Rekisteröity kennelliittoon ja ruokavirastoon

Bobby on tyypillinen toitsu herra, pieni koira suht isolla egolla 😃 Bobby rakastaa omaa ihmistään valtavasti ja kiintyy voimakkaasti, mikä saattaa ilmetä myös oman ihmisen vahtimisena. Vieraat Bobby haukkuu ensin pystyyn mutta tämä ei jää ns. päälle ja totuttelun jälkeen Bobby on ok myös vieraiden kanssa.

Tällä hetkellä Bobby asuu maalla ja tällaiseen ympäristöön poika sopiikin parhaiten. Kaupungissa Bobby triggeröityy vastaantulevista koirista ym ärsykkeistä. Bobbyn tulevassa kodissa ei voi olla pieniä lapsia (isommat 12v -> ok) eikä sitä isompia koiria eikä kissoja. Bobby sopii joko ainoaksi koiraksi tai toisten oman kokoistensa seuraan. Hoitopaikassa se tulee loistavasti juttuun toisten pienten koirien kanssa ja tykkää myös leikkiä niiden kanssa.

Yksinolot Bobbylla sujuvat hyvin ja se on alun merkkailun jälkeen ollut sisäsiisti. Bobby etsii rodun ymmärtävää kotia. Se ei suinkaan ole sieltä hankalimmasta päästä rodun edustaja mutta omat toitsumaiset juttunsa Bobbylla on 🙂 Bobby on tyypilliseen toitsun tapaan hyvin hellyyden kipeä ja aina valmis toimintaan. Bobbya ei luovuteta kaupunkiympäristöön. Tulevan omistajan tulee varautua hoitamaan Bobbyn hampaat vuosittain.

Yhteydenotot kotiselvityslomakkeella: https://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus

Jos et saa lähetettyä hakemusta, voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen
adoptio.toivo@gmail.com

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: https://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi