Valikko Sulje

Brenda

5.1.2021: Emme ota vastaan uusia hakemuksia! Käymme läpi tulleet hakemukset ja olemme yhteydessä hakemuksen lähettäneisiin.

Brenda on mahdollisesti puhdasrotuinen karkeakarvainen saksanseisoja. Sisarukset Brenda ja Bindi olivat Suomeen tullessaan n. 6 kk ikäisiä, samassa tuonnissa oli myös Brendan emo Gabi.

Brenda on avoin, energinen ja rohkea tyttö. Portaat oli kotihoitoon tullessa ensimmäisenä päivänä kauhistus, mutta jo seuraavana päivänä niissä yläkerrasta alastulokin opeteltiin kuin itsestään. Brenda tulee toimeen muiden koirien kanssa ja toive olisi, että tukevassa kodissa olisi Brendalle lajitoveri seurana. Moni arkielämäntaito on vielä Brendalla opittavana, kuten yksinolot ja sisäsiisteys, niitä kun ei pentukoira tarhalla kasvaessaan pääse treenaamaan. Brenda etsii kotia, jossa on taitoa ja mahdollisuuksia opettaa arkitaidot pienelle iloiselle ja innokkaalle tytölle 💜 Toki kodista pitäisi löytyä myös kykyä rakastaa ja rajata Brendaa: etenkin rakastaminen tulee luonnistumaan itsestään, koska kukapa ei rakastaisi seisojan pentua 🥰… mutta se rajaaminen voikin olla haastavampaa, koska kuka raaskii kieltää mitään iloja ja harrastuksia pieneltä seisojan pennulta? 😅🤭

Brenda kävelee hihnassa varsin hyvin, tosin pennun mielenkiinto voi olla joskus ihan toisaalla, kuin taluttajan mielestä olisi tilanteeseen sopivaa 😬 Brendan suhtautumista kissoihin ei ole tiedossa, mutta Brendalla voi, rotuperimän arviosta pääteltynä, olla jonkinasteista riistaviettiä. Brenda on kotihoidossa Lieksassa, jossa pääsee sovitusti ja haastattelun jälkeen Brendaa katsomaan. Brenda tullee kasvamaan n. 55-60 cm korkuiseksi, tassut onkin vielä pienen tytön muuhun kroppaan verrattuna kovin suuret 😅 Brenda on tautitestattu, steriloitu ja rokotettu, ennen Suomeen saapumistaan.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/