Valikko Sulje

Busiya

Busiya on avoin ja ystävällinen n.3,5 vuotias neiti. Busiya on kaikkien ihmisten ja toisten koirien ystävä, todellinen kultakimpale. Tyttö on rodultaan todennäköisesti kaukasiankoira sekoitus mutta ei ihan itse ymmärrä ainakaan tarhaoloissa, että vahtia pitäisi. Sen sijaan Busiya toivottaa avosylin kaikki ihmiset vastaan häkkiinsä rapsutuksien toivossa. Toki jos tyttö saisi sen ihan oman kodin, saattaisi vahtitaipumusta löytyä, johon tulevan omistajan on syytä varautua. Mutta haastava tämä tyttö ei ole vaan tasapainoinen ja avoin. Rotusekoituksensa vuoksi Busiya etsii kotia omakotitalosta paikasta, missä ei ole ihan tiheää asutusta.

Busiya rakastaa lenkkeillä ja se osaakin kulkea hihnassa hienosti. Tarhalla Busiya on tavannut kouluikäisiä lapsia ja pitänyt niistä kuten ihmisistä yleensäkin. Busiya on melko aktiivinen kuten nuoret kaukkarit yleensäkin.

Busiya sopii niin ainoaksi koiraksi kuin toisten koirien kaveriksi. Säkäkorkeus n.65cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/