Valikko Sulje

Carmy

Tarhaesittely 4.9.2021: Carmy karamelli on n. 3-vuotias tyttö, joka odottaa omaa kotiaan Pietarin tarhalla. Se on tullut tarhalle sterilointiprojektin yhteydessä eli se on otettu kiinni Pietarissa itsekseen kuljeskelemasta eikä sen menneisyydestä ole tietoa. Steriloinnin jälkeen Carmy vietiin tarhalle.

Vaikuttaa siltä, että Carmy on ollut kuitenkin kotikoirana, sillä se on reipas ja rohkea ja suhtautuu avoimesti ihmisiin. Carmy jakaa tarhalla häkkinsä uroskoiran kanssa, jonka kanssa se myös leikkii. Tyttöä voidaan ajatella kuitenkin ainoaksi koiraksi myös. Carmy on tylsistynyt tarhalla ja se kaipaa kovasti ihmistä, tekemistä ja omaa kotia. Se pitää pitkistä lenkeistä ja osaakin kulkea varsin hienosti hihnassa. Carmya suositellaan ok-tai rivitaloon. Säkäkorkeus n.60cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/