Valikko Sulje

Choco

Choco on n. 7 vuotias poika. Se on luonteeltaan rauhallinen ja lempeä ja oman arvokkuutensa tunteva viisas koira. Choco on elänyt vuosia kylässä eläen vapaaherran elämää, sillä sillä ei ollut kotia.ja kenties tästä syystä se onkin nykyään erityisen kiitollinen saadessaan ihmiseltä hellyyttä ja rapsutuksia. Choco on tottunut kadulla eläessään kaikenlaisiin koiriin ja sitä kunnioittaa tarhalla isommat nuoret uroksetkin.

Chocolla on spondyloosia selässä ja se on tällä hetkellä kipulääkityksellä. Kipulääke onkin piristänyt herraa suuresti eikä se ole enää niin surullisen oloinen. Choco tarvisi loppuelämäkseen lämpimän pedin ja kodin, joka ymmärtää sen erityistarpeita siinä suhteessa, ettei se ole enää nuori ja fyysisesti täysin terve ja sille onkin sitä tärkeämpää saada ihmiseltä huolenpitoa. Choco ei tarvitse pitkiä lenkkejä ja se kulkee hihnassa rauhallisesti, sitä on helppo lenkittää. Säkäkorkeus n.60cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/