Valikko Sulje

Demi – SAANUT KODIN

N. 4 vuotias Demi pääsi Suomeen Espooseen kotihoitoon 26.7 Moskovan 3000 koiran tarhalta. Demi valittiin kotihoitoon Suomeen siksi, että se oli tarhalla äärettömän masentunut ja surullinen. Demi on edelleen melko surumielisen oloinen tyttö, tulee väistämättä mieleen, ettei elämä ole sitä kohdellut kovin hyvin. Demi tulee tarvitsemaan aikaa ja ymmärrystä tulevassa kodissaan, jotta se tulee lopullisesti ”ulos kuorestaan”. Demi on luonteeltaan kiltti ja ystävällinen, mutta melko pidättyväinen.

Kotihoitaja kertoo tytöstä seuraavaa:
Demi on keskikokoinen koiraneiti, joka on sisällä hiljainen ja aika huomaamaton, vaikkakin hetkittäin innostuu haukkumaan ikkunasta nähtävää liikennettä. Demi kulkee hihnassa kauniisti, ja on lähes kokonaan sisäsiisti. Osaa olla rauhallisesti kotona työpäivän ajan, ei tuhoa. Sisällä tulee toimeen kissojenkin kanssa, mutta ulkona kissaa yrittää jahdata.
Muiden koirien kanssa Demi tulee toimeen, mutta ei ole mikään vässykkä, pitää puolensa kyllä. Ihmisiin suhtautuu varautuneesti, ja on koira, jonka luottamus täytyy ansaita. Sitten kun Demi päättää, että tuttu ihminen on luotettava, paljastuu totisen ulkokuoren alta iloisempi, leikkisämpi Demi. Olemukseltaan Demi on kyllä kaikissa tilanteissa hyvin hillitty ja oman arvonsa tunteva. Kaikki ruoka kelpaa, kunhan se on ruokaa, ja ruokapalkalla kouluttaminenkin sujunee hyvin.

Demi on kotihoidossa omakotitalossa mutta sopinee myös kerrostaloon. Säkäkorkeus n.55cm.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa terveysosioon sekä adoptioprosessiin.