Valikko Sulje

Diana

Tarhaesittely 4.9.2021: Diana on vielä kovin pentumainen nuori tyttö, eikä ihme koska ikää on vasta 7 kuukautta. 😅 Se on poimittu turvaan Pietarista kadulta jatkuvasti pyörivän sterilointikampanjan yhteydessä. Steriloinnin jälkeen Diana päätyi yhteistyötarhallemme Pietariin. Diana on iloinen, aktiivinen ja leikkisä tyttö. Sille ihminen on todella tärkeä ja se keskittyy mielellään saamaan ihmiseltä ohjeita ja huomiota, Diana on siis melko helposti koulutettavissa. Diana oppii nopeasti ja sen mielestä parasta on ihmisen kanssa touhuaminen. Diana tuleekin varmasti tarvitsemaan aktiviteetteja tulevassa kodissa ja se on varmastikin aina valmis lenkille lähtöön ja muihin touhuihin. Dianan voisi ajatella sopivan ainoaksi koiraksi ja todennäköisesti se onkin saanut pentuaikanaan olla kotikoirana. Diana tulee kyllä juttuun toisten koirien kanssa, joten se sopii myös toisen koiran kaveriksi.

Lenkeillä Diana on ollut reipas myös tarha alueen ulkopuolella, joten se varmasti tottuisi myös kerrostalo asumiseen ja ohi ajaviin autoihin. Luonnollisesti tätä täytyy kuitenkin opetella ja totuttaa tyttöä sopivasti uusiin asioihin. Diana on ihmistä kohtaan miellyttämisenhaluinen, joten tämän tytön kohdalla on ihmisestä kiinni, miten hyvin yhteiselo saadaan sujumaan ja kontakti syntyy. Dianaa uskaltaa ajatella myös lapsiperheeseen. Säkäkorkeus nyt n.50 ja kasvuarvio on n. 55cm säkäkorkeuteen.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/