Valikko Sulje

Filya

Filya on yksi kahdeksasta koirasta, jotka päätyivät tarhalle koe-eläin laboratoriosta. Ikää Filyalla on arviolta 3 vuotta ja se on hyvin kiltti, hellyyttä rakastava poika. Filya haluaa tarhalla olla ihmisen lähellä niin paljon kuin mahdollista ja vaikka sillä olisi mahdollisuus päästä lenkille, se melkeimpä jää mieluummin vaikka sohvalle istumaan ihmisen viereen.

Filya on jonkun verran epävarma lenkillä ja sitä jännittää, mikä ei sikäli ihme koska se on viettänyt koe-eläin laboratoriossa suurimman osan elämästään. Filya tarvitsee siis aikaa ja sitä täytyy pienin askelin totuttaa uuteen ympäristöön. Ihmisiä se ei aristele ja ottaa mielellään vastaan rapsutuksia ihan tuntemattomaltakin ihmiseltä. Mutta ulkomaailma on aika jännittävä paikka tälle pojalle, joka ei ole tottunut elämään normaalia kotikoiran elämää. Filya on pehmeäluonteinen ja se näkyy myös sen tavassa olla toisten koirien kanssa. Rohkea ja ystävällinen koirakaveri saattaisi auttaa tätä poikaa kotiutumisprosessissa ja uusiin ympäristöihin totuttamisessa.

Filyalta on otettu perus veriarvot ja ne ovat kunnossa. Filyan säkäkorkeus on n.55cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/