Valikko Sulje

Fiona

Tarhaesittely 2.9.2021: Fiona on n. 7 vuotias. Fiona on tasapainoinen ja vahvaluonteinen narttu. Fiona on asunut Pietarin tarhalla jo vuoden päivät koska hänellä oli veneerinen syöpä, josta hän on nyt täysin toipunut ja valmis omaan kotiin 🙂 Fiona on ystävällinen ihmisille eikä se ole arka mutta koirien keskuudessa Fiona on johtaja tyyppiä. Se ei tahdo sietää nuorison sähläämistä ja haluaa pitää järjestystä yllä 🙂 Fiona ei ole koskaan tapellut tarhalla mutta se komentaa nuorempiaan ja viihtyy parhaiten rauhallisten koirien seurassa, jotka eivät turhia hötkyile. Fionasta on ollut paljon apua kun arkoja koiria on sosialistettu, sillä ne ovat saaneet tukea Fionan itsevarmasta olemuksesta.

Fionassa virtaa selvästi saksanpaimenkoiran veri ja rodun piirteitä on tytössä nähtävissä. Fionalle sopisi koti, missä ymmärretään paimenkoiran sielunelämää. Ihan pienistä lapsista Fiona todennäköisesti stressaantuisi, joten rauhallisempi koti olisi hakusessa. Mikäli taloudessa on muita koiria, niiden olisi hyvä olla suht rauhallisia ja antaa Fionalle kuningattaren asema 🙂

Fionan tulevan kodin ei kannata sijaita vilkkaassa liikenteessä vaan hieman rauhallisemmasta ympäristöstä olisi koti hakusessa. Fiona haukkuu jonkun verran tarhalla, joten kerrostalo ei välttämättä ole ideaalisin vaihtoehto, mikäli naapurit ovat herkkiä haukkumisen suhteen. Fionan säkäkorkeus on n. 55cm. 

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/