Valikko Sulje

Fresiya – SAANUT KODIN

Ihana Fresiya on edelleen ilman sitä omaa loppuelämän kotia. Tyttö on kyllä todella kultainen luonne ja erittäin kiltti, hänestä joku onnekas saa kyllä ihanan perheenjäsenen.

Fresiya on n.5-vuotias narttu, joka tuli Eläinten suojakoti Toivoon Kemiönsaareen etsimään uutta kotia kun sen oma perhe ei voinut sitä enää pitää. Fresiya on varsin ihana tyttö, ihmisrakas, iloinen, ystävällinen. Fresiya yleensä haukkuu vieraille ihmisille aluksi epävarmuuttaan mutta kunhan pääsee tutustumaan niin tykkää kaikista ihmisistä.

Fresiya tulee erittäin hyvin toimeen toisten koirien kanssa sekä on tottunut kissoihin. Se sopii niin ainoaksi koiraksi kuin toisten koirien kaveriksi. Ihan vilkasta liikennettä Fresiya aristelee, joten mieluummin rauhallisempaan ympäristöön tai perheelle, joka näkee aikaa ja vaivaa Fresiyan totuttamiseen ulkona liikkuviin autoihin, ihmisiin ja pyöräilijöihin. Hihnassa tyttö vetää aluksi innokkuuttaan mutta osaa rauhallisestikin kulkea, jos haluaa. Fresiya on hyvin kiltti ja se tykkää palloleikeistä. valloittava tyttö kaikenkaikkiaan.

Säkäkorkeus n.50cm, painoa arviolta 20kg.

Yhteydenotot nettisivuilta adoptiohakemuksen kautta: http\://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/