Valikko Sulje

Gaston

N.4-vuotias kastroitu uros
Sirutettu, rokotettu, tautitestattu
Kotihoidossa Jämsässä
Säkäkorkeus n.60cm, painoa n.28kg

Esittely 1.4.24: Hauska tyyppi Gaston kuului niiden onnekkaiden joukkoon, jotka pääsivät 23.3 Moskovan 3000 koiran tarhalta Suomeen kotia etsimään. Gaston valittiin adoptio-ohjelmaan sen hyvin kultaisen, positiivisen ja ystävällisen luonteen vuoksi. Tarhalla poika halusi olla kaikkien kaveri ja heilutti häntää aina niin ihmisille, kuin toisille koirillekin. Samoin poika on tehnyt kotihoidossa ❤️

Kotihoitaja kuvailee Gastonin seuraavasti: Gaston on erittäin sosiaalinen ja tulee kaikkien koirien kanssa toimeen. Kissoja on vähän koittanut jahdata (joskaan ei pahalla), joten mikäli tulevassa kodissa on kissa, sen pitäisi olla entuudestaan tottunut koiriin. Gaston ei ole ole tuhonnut mitään paikkoja yksinollessaan tai muutenkaan.

Gaston on sen tyyppinen koira, että se haluaa olla kaikessa touhussa mukana. Lenkkeilyyn ei ole vielä täysin tottunut mutta lähtee kyllä mukaan, eikä vedä ollenkaan. Hyvin rauhallinen poika lenkillä, häntä heiluu melkein koko ajan 🙂 Gaston rakastaa rapsutuksia ja hellyyttä ja ihmisen seuraa.

Gaston on niin hyväluonteinen, että se sopii mitä todennäköisimmin myös lapsiperheeseen. Asumisympäristönä voi olla aikalailla mikä vain, sillä poika ei ole arka ja tottuisi varmastikin liikenteen hälinäänkin. Tällä hetkellä Gaston on ok-talossa. Poikaa voidaan kuitenkin ajatella myös kerrostaloon.

Yhteydenotot kotiselvityslomakkeella:

http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Jos et saa lähetettyä lomaketta, voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostilla
adoptio.toivo@gmail.com

https://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin:

https://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi