Valikko Sulje

INDI – SAANUT KODIN

Indi pääsi Suomeen kotihoitoon Moskovan 3000 koiran tarhalta. 1,5 kuukautta sitten. Indin äiti Diana on saanut kodin Suomesta jo pari vuotta sitten.

Indi on pari vuotias tyttö, joka on luonteeltaan nöyrä, jonkun verran arka ja erittäin kiltti. Tutulta ihmiseltä Indi mielellään ottaa huomiota ja rapsutuksia vastaan ja nauttii hellyydestä. Indi pitää kovasti toisista koirista ja tukeutuu niihin, joten olisi hyvä, että tulevassa kodissa olisi reipas koirakaveri odottamassa. Indi tykkää niin nartuista kuin uroksistakin eikä ole luonteeltaan lainkaan dominoiva toisia koiria kohtaan.

Indi on kotihoidossa Helsingissä kerrostalossa ja oppinut kotihoitopaikassa tottumaan liikenteeseen ja kaupungin vilinään. Indi osaa kävellä todella nätisti hinassa. Indin hoitopaikassa on toisia koiria ja kissoja. Kotihoitaja kertoo tytöstä seuraavaa: Indi on asunut meillä koirien, kissojen ja lasten kanssa. Koirien kanssa yhteiselo on sujunut hyvin. Kissat ja lapset (5v ja 8v) ovat Indin mielestä vähän jännittäviä vielä.

Kotona Indi välillä väistää epävarmana huoneesta toiseen ja olenkin tarvittaessa laittanut neidin omaan tilaan rauhottumaan ja tarkkailemaan tilannetta.

Näkisin Indin reippaan koiran kaverina sillä tarkkailee paljon muiden koirien reaktioita ja on hyötynytkin kovasti siitä. Indi sopisi parhaiten aikuiskotiin tai sitten isompien rauhallisten lasten perheeseen.

Indin säkäkorkeus on n.55cm, painoa arviolta 25kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksen kautta: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/
Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/