Valikko Sulje

Jerry

Päivitys 24.6.2021: Jerry on saapunut 18.6.2021 Suomeen kotihoitoon, Lappeenrantaan. Jerry on nyt viikon verran asustellut kotihoidossa kerrostalossa ja se sujuu hyvin. Jerry osaa kulkea hississä, ei ole haukkunut tai säikkynyt kerrostalon tai arjen ääniä. Yksin olemista on harjoiteltu ja lyhyemmät yksinolot ovat sujuneet hyvin. Jerry on sisäsiisti ja kulkee hienosti lenkillä. Kotihoitajan kotiin tulevia ihmisiä vielä jännittää. Kotihoitopaikassa ei ole muita eläimiä, mutta tarhalla Jerry on jakanut elintilansa muiden koirien kanssa.

Tarhaesittely 12/2020: Jerry on n. 8-9 vuotias uros herrasmies, joka on ollut useammalla tarhalla Pietarissa viimeiset vuodet kunnes se päätyi yhteistyötarhallemme marraskuussa 2019. Jerry on hyvin tasapainoisen oloinen koira, se keskittyy lenkillä kuuntelemaan ihmistä ja se osaakin joitain käskyjä. Lenkillä se kulkee lähes vetämättä. Tarhalla se jakaa häkkinsä niin urosten kuin narttujenkin kanssa mutta todennäköisesti se mieluiten eläisi naisseurassa tulevassa kodissaan tai ainoana koirana. 

Jerry vaikuttaa tarhaoloissa rauhalliselta ja melko itsevarmalta pojalta, se ei ihan pienestä säikähdä. Liikenteeseen se ei kuitenkaan ole tottunut ja siihen pitää tulevan kodin varautua. Jerry ei taustastaan johtuen ole tottunut saamaan juurikaan hellyyttä ja rapsutuksia ihmiseltä eikä se oikein osaa niitä pyytääkään. Mutta varmasti tämä asia ”korjaantuisi” ajan kanssa kun Jerry saisi viettää aikaa oman ihmistensä kanssa. Jerry on kooltaan keskikokoinen, säkäkorkeus on n.55cm

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja

koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/

Video Jerrystä: https://youtube.com/shorts/mc4M2UV022k?feature=share