Valikko Sulje

Joulukeräys

Randy ❣️ (Kuva @Janna Kari)

Joulukeräys kodittomien koirien eläinlääkärikuluihin 🐶💖 Tämä keräys on tarkoitettu kahteen kohteeseen: yhdistykselle tulevien suomalaisten koirien eläinlääkärikuluihin sekä yksityisten yhteistyötarhojemme eläinlääkärikuluihin, jotka sijaitsevat Pietarissa ja Moskovassa.

Yksityiset Yhteistyötarhamme ovat tarhoja, joissa huolehditaan koirista yksilöllisesti mahdollisimman hyvin resurssien mukaan. Tämä tarkoittaa, että jokainen koira madotetaan, sirutetaan, rokotetaan ja steriloidaan/kastroidaan sekä sen terveydestä huolehditaan (hoidetaan tulehdukset, suoritetaan tarvittavat leikkaukset, tutkitaan koiran terveys eri spesialisteja ja tutkimuksia käyttäen tarpeen mukaan). Lisäksi tarhoilla on jatkuvasti sterilointikampanjoita kulkukoiraongelman vähentämiseksi sekä he tekevät paikallista valistustyötä. Monet tarhoille tulevat koirat ovat entisiä kotikoiria, ei-toivottuja pentueita tai esim.liikenneonnettomuudessa olleita koiria. Yhteistyötarhoistamme lisää voit lukea täältä: http://www.suojakotitoivo.fi/yhteistyotarhamme/. Mikäli haluat tukea näitä tarhoja, kirjoita lahjoitusta tehdessäsi viestikenttään ”Pietarin ja Moskovan tarhoille”.

Toinen keräyskohteemme ovat suomalaiset koirat, joita yhdistyksellemme tulee syystä tai toisesta. Kaikki koirat madotetaan, sirutetaan, rokotetaan, steriloidaan/kastroidaan sekä terveystutkitaan -ja hoidetaan ennen uuteen kotiin menoa. Monesti nämä kulut ovat huomattavasti suuremmat kuin koirasta perittävä adoptiokorvaus.

Pienikin apu on suurta ja olemme kiitollisia kaikesta mahdollisesta avusta 💖Lämmin kiitos tuestasi eläinsuojelutyössä 🐷❤️ Keräys on voimassa 30.1.2021 saakka. Yhdistyksen tilinumero on FI07 5550 0720 0396 53.

Agata 🥳 (Kuva @Janna Kari)

Yhdistyksellä on voimassa oleva keräysnumero RA/2020/1338.

Ruuti 😍 (Kuva @Janna Kari)