Valikko Sulje

Joycy – SAANUT KODIN

Joycy on iloinen, n.2 vuotias narttukoira, jota potkaisi onni ja se pääsi Suomeen kotihoitoon 5.12 Moskovan 3000 koiran tarhalta. Joycy oli jo tarhalla todella reipas ja ihmisläheinen ja kotihoidossa tyttö onkin osoittautunut lähes täydelliseksi koiraksi.

Joycy on kotihoidossa Jämsässä, missä on 5 muuta narttua. Kotihoitaja kertoo tytöstä seuraavaa: ”Joycy on sisäsiisti, rauhallinen sivusta seuraaja. Se tykkää leikkiä leluilla ja kulkee nätisti hihnassa. Tulee toimeen kaikenlaisten koirien kanssa. Häntä heiluen menee tutustumaan vieraisiin ihmisiin. Joycy tahtoisi olla jokapaikassa mukana tai edes lähellä. Työpäivien ajan ei ole tuhonnut paikkoja ja en ole kuullut sen ikinä haukkuvan tai sanovan mitään.”

Joycy sopii parhaiten kotiin, missä on toinen koira koska Joycy on tottunut olemaan aina toisten koirien kanssa. Tyttöä voidaan ajatella myös kerrostaloon. Todennäköisesti Joycy on vielä vähän sisäänpäin kääntynyt, pidättyväinen, hoitopaikassaan ja vapautumiseen menee toki pidempään aikaa kun 10 päivää, minkä Joycy on kotihoitopaikassaan ehtinyt nyt viettää. Jokatapauksessa tämä tyttö on oikea helmi. Joycyn säkäkorkeus on n.55cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/