Valikko Sulje

Kasvimaan kakarat

Tarhaesittely 14.11.21: Pentueen arvioitu syntymäaika on 24.6.2021, joten pennut tulisivat olemaan n. 6 kk ikäisiä Suomeen matkustaessaan. Pentue on löydetty n. kahden viikon ikäisinä laatikkoon hylättynä, jolloin pentue pääsi turvaan Pietarin tarhalle ja pennut on olleet siitä asti tarhalla. Pentue on nimetty vihannesten mukaan, siitä juontaa juurensa pentueelle kehkeytynyt lempinimi. Pentujen arvioidaan kasvavan 45-50 cm säkäkorkeuteen aikuisena.

Pennut kastroidaan/steriloidaan, sirutetaan sekä rokotetaan ennen Suomeen tuontia.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/


Red’ka:

Pentueen tummin yksilö on söpöäkin söpömpi tyttönen. Red’ka seuraa paljon sisaruksiaan ja lenkillä mieluusti seuraa toista koiraa. Vaikuttaa olevan itsevarmempi porukassa. Vastaanottaa ihmiset kuitenkin avoimesti (kun sisarukset antamassa tukea) ja antaa paljon pusuja. Vaikuttaa rennolta käsiteltäessä, eikä jännitä käsittelyä.


Gere: VARATTU!

Tämä valko-musta-urospentu on oikea hurmuri. Iloinen ja avoin tarhalla, tykkää olla huomion keskipisteenä ja menossa mukana.


Kabachok:

Kabachok on urospentu, lempeä ja pehmeäluonteisen oloinen. Hiukan hämillään olevan oloinen kun tapaa vieraita ihmisiä mutta hyvin kiltti.


Ukropchik:

Ukropchik on uros. Alkuun se on ollut ujompi kuin pentueen muut, mutta on puhjennut sittemmin kukkaan ja on nykyään jo reipas ja utelias. Tarhan vapaaehtoiset kutsuvat häntä ”tähdeksi” 🙂