Valikko Sulje

Laki – SAANUT KODIN –

6v kastroitu saksanpaimenkoira uros (mix?)
Sirutettu, rokotettu
Kotihoidossa Pieksämäellä
Säkäkorkeus 65cm, painoa 35kg

Esittely 27.4.24: Laki on iloinen ja hömelö koirapoika, joka rakastaa ihmisen huomiota ja on mielellään mukana jokaisessa askareessa. Kuten jokainen kunnon saksanpaimen, Laki rakastaa palloja ja sillä onkin kokoajan joku lelu suussa. Laki on liikkeissään räväkkä ja keholtaan voimakas, joten pienten lasten kotiin sitä ei suositella. Se tulee mielellään ihmisen luokse palloaan mussuttamaan ja tarjoaa välillä lelun käsiin asti heitettäväksi.

Laki on sijaiskodissa omakotitalossa maaseudulla. Samassa paikassa asuu kuusi muuta koiraa ja kaksi kissaa. Toisen uroskoiran kanssa napit menivät vastakkain kun väliin osui lelu, mutta tyttökoirien kanssa juttu luistaa. Kissat Laki haluaisi maistella välipalaksi.

Lakin kanssa harjoitellaan vielä kynsienleikkuuta. Se onkin tähän mennessä ainoa kotikoiran taito, jossa Lakilla on harjoiteltavaa – muutoin tämä poika on vallan mutkaton tapaus. Ulkoillessa Laki ei irtoa kauas ihmisestä vaan pitää itse tiukasti huolen siitä, että pysyy ihmisen lähellä. Hihnalenkit menevät kiskomiseksi, jos Lakia taluttaa lyhyellä hihnalla pannassa, mutta valjaissa ja pitkässä liinassa Laki kulkee kauniisti. Lakin kanssa on käyty harjoittelemassa ulkoilua kaupunkialueellakin, ja sielläkin mentiin nätisti. Koiraohituksia ei olla päästy testaamaan, joten niiden suhteen ei Lakin reaktiota osata ennustaa. Lakin kanssa autolla matkustaminen sujuu myös hienosti ja se oikein kiskoo auton kyytiin. Liikkeelle lähtiessä Laki hieman innostuu, mutta rauhoittuu pian makoilemaan ja on oikein mainiota kyytiseuraa.

Kotihoidossa Laki on tottunut hienosti sisäkoiran elämään. Se on joutunut viettämään pääasiassa aikaansa toisessa huoneessa, mihin se jää nätisti yksin lepäilemään. Toki kun se kuulee että muut koirat menevät ulos tai tulevat sisälle se kommentoi huoneesta. Myös kotihoitajan lähtö kommentoidaan, mutta muuten Laki on ollut erittäin nätisti, tuhoamatta paikkoja ja sisäsiisti.

Yhteydenotot kotiselvityslomakkeella: https://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Jos et saa lähetettyä hakemusta, voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen adoptio.toivo@gmail.com

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: https://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/