Valikko Sulje

Lilli

Lilli on ollut yhdistyksen hoivissa jo pian puolivuotta eikä tätä arempaa tyttöä ole kukaan huomannut. Lillin tarina on se tyypillinen: se on loukutettu populaatiosta kun se oli n.4kk ikäinen. Lillin veli on saanut kodin jo muutama kuukausi sitten. Lilli on kotihoidossa Helsingissä, missä on toinen kissa ja koiria. Kotihoitaja kertoo tytöstä seuraavaa: Lilli on n. 9kk ikäinen kissaneito. Lilli on opetellut kotikissan elämää ja se sujuu pääosin todella hyvin. Ruoka maistuu, kynnet teroitetaan raapimapuihin, melkein aina, ja asiat hoidetaan hienosti pottaan. Lilli RAKASTAA toisia kissoja, juttelee ja on heti puskemassa naamaa. Koirien kanssa tulee ihan hyvin juttuun, kunhan koirat ovat kissoihin tottuneita.


Ihmisen kosketus jännittää Lilliä vielä kovin. Kotihoitopaikassa hoitaja on saanut hyvän kissakaverin ihan lähellä ollessa silittää muutaman kerran ja kun hoitaja oli maassa istumassa, Lilli varovasti puski reittä. Sormea on muutaman kerran haisteltu.
Lilli tarvitseekin yhden tai usemman kivan ja reippaan kissakaverin omaan kotiinsa, jotka tukevat kesyyntymisessä. Kisuneiti kyllä ottaa ihmiseen kontaktia katseella ja on lähellä hyvinkin rennosti. Jos ruoka kupeissa on päässyt loppumaan, niin siitä kyllä ilmoitetaan ”ujeltamalla”. Ruoka on kasvavalle kissalle tärkeä juttu. Lilli syö hyvin, ja oman kupin tyhjäksi syötyään, syönti jatkuu muiden ”hylätyistä” kupeista.


Uskon että Lilli kesyyntyy vielä paljon kunhan saa siihen aikaa ja mallia toiselta kissalta. Neiti on reipas, aktiivinen ja tomera, uskallusta varmasti riittää. Hauska tyyppi ❤
Lilli on rokotettu, madotettu, sirutettu ja steriloitu. Adoptiokorvaus 120e.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella:  http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/