Valikko Sulje

Lara

Tarhaesittely 14.11.21: Lara on n.4- vuotias narttu. Se odottaa omaa kotiaan Moskovan 3000 koiran tarhalla. Lara on todennäköisesti entinen kotikoira, sillä se yrittää pidättää tarpeitaan niin, ettei niitä tarvisi tehdä häkkiin. Se osasi myös kulkea hihnassa heti tarhalle tullessaan. Lara on tarhalla peloissaan ja stressaantunut kuten monet entiset kotikoirat.

Lara vaikuttaa paimenkoiramaiselta koiralta pienemmässä koossa. Se on aktiivinen ja vaikkakin se painaa vain 12kg, se on omanarvonsa tunteva neiti kuten monet pienemmät koirat ovat 🙂 Todennäköisesti Lara on ollut ainoana koirana kodissaan, sillä se nostelee huuliaan suht herkästi toisille koirille todennäköisesti pelosta. Laraa täytyy siis kaikessa rauhassa totuttaa toisiin koiriin, mikäli tulevassa kodissa on muita koiria.

Ihmisistä Lara tykkää kovasti ja yrittää saada tarhalla ihmisen huomiota aina kun mahdollista. Se varmasti tykkäisi pitkistä lenkeistä tulevassa kodissaan sekä ihmisen kanssa touhuamisesta. Lara todennäköisesti sopii myös kaupunkiin, sillä se ei vaikuta sinänsä aralta koiralta, joka pelkäisi liikennettä. Se tykkää leikkiä leluilla. Säkäkorkeus n.35-40cm, painoa 12kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/


Videot Larasta:

https://youtube.com/shorts/kWlMRg3R-Lw?feature=share

https://youtube.com/shorts/-PtN-gBwwKs?feature=share