Valikko Sulje

Maksi

Päivitys 3.4.2022: Kultapoika Maksi odottelee edelleen omaa kotiaan. Maksi on kaikille ystävällinen iso uroskoira, joka haluaa kovasti ihmisseuraa ja myös koiraseuraa. ♥️ Maksin ainoa miinus on uliseminen yksinollessaan, josta syystä Maksi tarvitsee kodin ok-talosta, missä ulina ei naapureita häiritse. Myös koiraseura on pojalle tärkeää. Maksin voi ottaa mukaan jokapaikkaan sillä poika on avoin, reipas ja kaikille kiltti tyyppi, joka ei aristele kaupunginkaan hälinää.

Päivitys 30.1.22: Maksi on siirtynyt Espooseen kotihoitoon sillä ilmenneen eroahdistuksen vuoksi. Nykyisessä hoitopaikassa, missä on useita muita koiria, Maksi ei ole lainkaan niin eroahdistunut. Aiemmassa hoitopaikassa sen eroahdistus ilmeni haukkumalla (Maksi ei ole koskaan tuhonnut mitään) mutta nyt kun sillä on koiraseuraa, se vaikuttaa sietävän yksinoloa huomattavasti paremmin ja jää rennommin kotiin ihmisen lähdettyä pois. Maksi luovutetaan kuitenkin varmuuden vuoksi tästä syystä vain omakotitaloon sekä kotiin, missä on ennestään vähintään yksi koira. Maksi sopii myös laumaan.Maksi tulee todella hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja on taitava lukemaan hankalampaakin koiraa. Se ei ole haukkuherkkä vaan käyttää ääntään aika vähän. Maksi on hyvin ihmisrakas ja käpertyy mielellään nukkumaan oman ihmisensä viereen.

Maksin säkäkorkeus on n. 65cm ja paino 51kg. Maksi ei tunnu ymmärtävän isoa kokoaan vaan se on kuin pieni sylikoira isossa koossa 😃 Se on hyvin kiltti ja sovitteleva luonne. Hihnassa Maksi vetää vähän mutta aika hyvin osaa kävellä ja toisten koirien ohitukset, autot ja muut ihmiset se ohittaa hienosti. Maksin ainoa haaste on siis mahdollinen eroahdistus etenkin kun se vaihtaa paikkaa, muuten tämä poika hipoo aikalailla täydellisyyttä ja on aivan mahtava persoona ❤️

Esittely 29.12.21: Kodinvaihtaja, etsii kotia Karja-Lohjalla. Maksi on kastroitu uros, joka on tullut pentuna Virosta Suomeen. Maksi on kohta 5- vuotta täyttävä uros, joka etsii kotia koirasta riippumattomista syistä. Omistaja kertoo pojasta seuraavaa: ”Hei, olen Maksi. Olen kastroitu uros. Olen syntynyt 17.2.2017. Minulla on koirakaverina uros tällä hetkellä. Olen energinen keskustelija. Vedän myös lenkeillä jonkin verran. Haluaisin omakotitaloon, jossa on aitaus kun tykkään istua ja vahtia ulkona. Olen myös melkoinen sylikoira vaikka kokooni nähden väitetään etten sovi sylikoiraksi. Minulla on ollut eroahdistusta mutta se on loppunut täällä kodissa kunhan on virikkeitä. En pidä yksin jäämisestä ja siksi olisi kiva että mulla olis koirakaveri. Hoitotoimenpiteet hoituvat mallikkaasti kanssani. Kynteni saa myös leikata vaikka olen melkoinen huithapeli. Olen myös aika viisas koska osaan avata ovet ja kaikki kaapit. ”

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/