Valikko Sulje

Mara – Saanut kodin

N.3v steriloitu narttu
Sirutettu, rokotettu, tautitestattu
Kotihoidossa Helsingissä
Säkäkorkeus n.55-60cm, painoa n.26-28kg

Maran menneisyys on surullinen, mitä ei tästä positiivisesta ja ihmisrakkaasta koirasta näy kyllä päällepäin. Mara pelastettiin yhteistyötarhallemme Pietariin paikalliselta kaatopaikalta 2 vuotta sitten. Kaatopaikka on yleinen koirien ”dumppauspaikka” ja mitä todennäköisimmin Mara on hylätty sinne kodista. Kaatopaikalla Mara suojeli omaa aluettaan muilta koirilta ja se ei tarhallakaan halunnut jakaa häkkiään muiden koirien kanssa.

23.3 Mara sai mahdollisuuden matkustaa Suomeen omaa kotia etsimään. Varmuuden vuoksi etsimme sille kotia ainoana eläimenä. Mara on todella mahtava koira ja kotihoitaja kertoo tytöstä seuraavaa:

Mara❤️
Mara on tosi kiltti ja luottavainen ihmisiin taustoistaan huolimatta. Tyttö on sisäsiisti ja osaa olla yksin ongelmitta.
Mara kulkee hihnassa tosi nätisti, ei vedä hihnassa, vaikka meidän asuinalueella kulkee kaikenlaisia kulkuneuvoja. Ne eivät pelota tyttöä ollenkaan. Mara sopii kotiin vain ainoksi perheenjäseneksi, vaikka nyt asustaa kissan kanssa, kissa kiinnostaa Maraa turhan paljon.
Toiset koirat lenkillä kiinnostaa tyttöä, mutta se ei räyhää remmissä vaan vinkuu pienellä äänellä. Mara käy hellästi tökkäämässä kuonolla käteen ja katsoo kysyvästi, että jatketaanko ja vastauksen saatua jatketaan matkaa Maran hännän heiluessa❤️

Mara on ilmeisesti ollut ennen kotikoira, koska sillä on ihan kotikoiran tavat. Marassa on jonkun verran terrierin ”vikaa”, mikä ilmenee haukkumisena ohi kulkeville ihmisille ikkunassa ja kerrostalomme pihaa Mara tuppaa vahtimaan haukkumalla.
Mara oppii todella nopeasti, se osaa tulla pyynnöstä luokse ja istua, sekä menee maahan pyynnöstä.
Mara on todella timantti ja ihan varmasti omille lojaali❤️

Perheessämme on kouluikäisiä lapsia, joiden kanssa Mara osaa olla ja rakastaa niitä. Maraa voisi siis ajatella myös lapsiperheeseen.
Mara rakastaa kaikkia ihmisiä, eikä pelkää miehiäkään.

Yhteydenotot kotiselvityslomakkeella: https://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Jos et saa lähetettyä hakemusta, voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen
adoptio.toivo@gmail.com

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: https://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/