Valikko Sulje

Mashka

Tarhaesittely 17.9.2021:

Mashka on n. 3-4 vuotias tyttö. Hänet on otettu kiinni Pietarissa kuljeskelemasta sterilointiohjelman yhteydessä, joten tytön menneisyydestä ei ole tietoa. Mashka päätyi steriloinnin jälkeen yhteistyötarhallemme Pietariin omaa kotia etsimään.

Mashka vaikuttaa tasapainoiselta tytöltä. Se osaa kulkea hihnassa hyvin ja ihmistä kohtaan se on ystävällinen mutta alkuun hieman pidättyväinen. Vaikuttaa siltä, että Mashka on todennäköisesti entinen kotikoira, mutta sen koti ei ehkä ole ollut kovin rakastava, sillä vaikuttaa ettei tyttö ole tottunut saamaan silittelyä ja rapsutuksia. Mashka siis puhkeaa todennäköisesti kukkaan tulevassa omassa kodissaan kunhan se tottuu uusiin ihmisiinsä ja oppii huomaamaan, mitä on olla rakastettu perheenjäsen.

Mashka ei hauku juuri lainkaan tarhalla mutta toki tämä voi muuttua kotioloissa. Tyttö suhtautuu toisiin koiriin hyvin, erityisesti uroksiin ja pehmeisiin narttuihin mutta se voi hyvin olla myös ainoana koirana tulevassa kodissaan. Todennäköisesti Mashka tottuisi kerrostalo elämään ja kaupunkiinkin mutta ei ihan vilkkaan liikenteen keskelle. Kouluikäisten lasten perheeseen Mashkaa voidaan myös ajatella. Säkäkorkeus n.55-60cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/