Valikko Sulje

Masyk

Päivitys 29.1.2021: Masyk sai kodin ja saapui Suomeen 26.10.2020. Nyt Masykille kuitenkin etsitään uutta kotia, nykyisen kodin olosuhteiden muutoksen vuoksi. Masyk asuu tällä hetkellä Kaustisella. Kodissa kaksi lasta, joista nuorempi 4,5 vuotias: lasten kanssa elo sujuu melko hyvin, mutta pienemmän lapsen eläväiset touhut voivat tehdä Masykin olon epämukavaksi. Masyk ei siis varsinaisesti nauti kovin menevästä menosta, vaan arvostaisi vähän rauhallisempaa ilmapiiriä.

Hoitotoimenpiteitä pojan kanssa täytyy vielä harjoitella ja hän omaa riistaviettiä, joka tulevan kodin täytyy huomioida. Masyk on kodin kertoman mukaan aivan ihana mutta myös melko äänekäs poika: Masyk haukkuu nykyisessä kodissaan (omakotitalossa) mm. ulkoa kuuluville autojen äänille. Tosin kodin mukaan heidän toinen koiransa aloittaa konsertin, joten ei ole tietoa miten Masyk reagoi tai tottuisi asunnon ulkopuolelta kuuluviin ääniin ilman toisen koiran haukunta-aloitetta. Noin 6 tunnin yksinoloissa Masyk on jo sisäsiisti ja osaa pyytää ulos. Yksinolossa ei ole ilmennyt juurikaan ongelmia, joskin jonkin verran Masyk saattanut huudella perään lähdön hetkellä. Nykyisessä kodissaan Masykilla on ollut koiraseuralainen, joten yksinolon sujumisesta ilman koiraseuraa ei ole tietoa.

Masykille etsitään kotia ensisijaisesti omakotitaloista äänekkyytensä vuoksi ja oletettavasti tarvitsisi itselleen koirakaverin.

8/2020 tarhaesittely: Masyk on n.5-vuotias hauskannäköinen lyhytjalkainen uros. Masyk päätyi tarhalle kadulta. Masyk on itsevarma ja tasapainoinen, ihmisrakas koira ja se onkin monen vapaaehtoisen suosikki ja pääsee täten usein lenkille. Masykia käyttävät lenkillä myös kouluikäiset lapset.

Masyk tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa mutta se puolustautuu heti, jos joku yrittää sitä ärsyttää, joten sopii paremmin rauhallisten koirien kaveriksi kuin hirveän energisten pomppijoiden. Hihnassa Masyk kulkee hienosti eikä se pelkää liikennettä eikä rähise toisille koirille, joten siksikin se lenkkeilee paljon jopa nuorempien lasten kanssa.

Masyk on avoin ja ystävällinen koira. Säkäkorkeus n.40cm ja paino 19kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/