Valikko Sulje

Mauri

Esittely 23.6.2022: Autamme nykyistä omistajaa etsimään Maurille uuden kodin. Kodin saannilla on kiire. Nykyisen omistajan kertomaa pojasta:

Mauri on 4- vuotias kastroitu uros. Mauri on nyt jo toisessa kodissaan, ollut minulla 3 vuotta ja täällä edistystä tapahtunut, mutta edelleen stressaantuu tosi herkästi ja nostaa kierrokset. Nyt ollut yhden ihmisen ja narttukoiran kanssa pääasiassa,silloin pystyy rauhottumaankin. Koti pitäisi olla rauhallinen, ei lapsia tai muita eläimiä. Ei sovellu kaupunkiin tai taajamaan kovan vahtivietin takia. Mauri tykkää olla ulkona isolla aidatulla alueella, missä saa vahtia ja paksun turkkinsa ansiosta tarkenee talvellakin, ei kumminkaan pelkäksi tarha koiraksi.

Uuden omistajan tulisi olla kokenut ja ymmärtää koiran sielunelämää. Postiivisesti vahvistamalla Mauri oppii nopeasti.Jos sillä on tylsää,askartelee kyllä itse, varastelee pöydiltä kattiloita myöten kaikki, ja merkkailee yksin jäätyään. Mauri ei pidä harjaamisesta, eikä kynsienleikkuusta, mutta antaa tehdä ne ”starttinappulaa” hyödyntäen. Maurissa on keeshondia(isä) ja emä sekarotuinen, vartiokoirarotuja löytyy. Mauri on kova vahtimaan ja stressaantuu herkästi. Ei siis helppo koira, mutta kiintyy omistajaansa syvästi ja luottamuksen saatuaan on mitä ihanin kaveri. ❤ Maurille etsitään uutta, lopullista kotia kerrostaloon muuton takia. Mauri painaa 30kg.

Yhteydenotot omistajan sähköpostiin: satu.kantoluoto@gmail.com