Valikko Sulje

Mia

Tarhaesittely 4.9.2021: Mia on odottanut omaa kotiaan Moskovan 3000 koiran tarhalla jo 1,5 vuotta. Mia on n. 3 vuotias. Se on todennäköisesti sitä ennen ollut kotikoirana ja hylätty jostain syystä. Mia on hyvinkin rauhallinen tarhaoloissa, eikä sikäli lainkaan terrierimäinen vaikka ulkonäkö siihen viittaakin. Onko sitten syynä tarhaolot vai onko Mia todella ”rauhallinen terrieri”, se jää nähtäväksi siinä vaiheessa, jos Mia pääsisi kotioloihin ja uskaltaisi vapautua enemmän kuin tarhalla. Lähtökohtaisesti Mia kuitenkin vaikuttaa normaalia terrierimixiä rauhallisemmalta. Mia on matkustanut autossa, mikä sujuu hyvin. Se tulee hienosti juttuun toisten koirien kanssa mutta toisten koirien seura ei tunnu olevan sille välttämätöntä.

Mia on sen verran reippaan oloinen, eikä ihan pienestä pelästy, että sitä voidaan ajatella kaupunkioloihinkin. Ihmisiin Mia suhtautuu tarhalla ystävällisesti ja rauhallisesti. Mia on nähnyt myös kissoja, joten kissaperhe tulee hänen kohdallaan myös kyseeseen. Mialle tulee antaa aikaa sopeutua ja ymmärtää, että muutos isolta tarhalta kotioloihin on kelle tahansa koiralle iso muutos ja siihen täytyy varata runsaasti aikaa. Säkäkorkeus n.55cm, painoa 23kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/