Valikko Sulje

Mila

Päivitys 11.11.23: Mila siirtyy kotihoitoon kerrostaloon Helsinkiin. Milaa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi, pienten narttukoirien perheeseen, eikä perheeseen missä alle 12- vuotiaita lapsia.

Esittely 20.10.23: Mila on kuusi vuotias narttukoira, joka saapui omaan kotiin puoli vuotiaana Moskovasta. Valitettavasti omistajan elämänmuutoksen vuoksi Mila etsii nyt kiireellä uutta kotia. Mila on tottunut asumaan niin kerrostalossa, kuin omakotitalossakin. Milan perheessä on 4 lasta ja muita koiria. 

Mila on ihana tyttö, joka haluaa olla kontaktissa ihmiseen ja pitää huomiosta ja oman ihmisen kanssa touhuamisesta. Mila kulkee hienosti hihnassa ja se osaa kulkea julkisissa kulkuvälineissä. Mila antaa käsitellä hyvin ja kaikki hoitotoimenpiteet onnistuu sekä se osaa olla yksin kotona. Toisista koirista Mila pitää valikoidusti, pienistä koirista on aina tykännyt. Mila on fiksu tyttö, joka tykkää kaikenlaisesta aktiviteetista ja juoksemisesta kaverin kanssa.

Haasteena Milan kanssa on epävarma suhtautuminen vieraisiin ihmisiin. Mila haukkuu vieraat aluksi ja tarvitsee aikaa tottua vieraaseen. Kun on saanut riittävästi aikaa ja tilaa, Mila hakeutuu itse vieraan rapsutettavaksi. Tästä syystä Milaa ei luovuteta kotiin, missä käy paljon vieraita.

Mila on rokotettu, sirutettu ja steriloitu. Säkäkorkeus n.55cm ja painoa arviolta 25kg.


Yhteydenotot adoptiohakemuksella: https://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Jos et saa lähetettyä hakemusta, voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen: adoptio.toivo@gmail.com

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: https://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/