Valikko Sulje

Milly

Esittely 8.9.2023: Milly etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä eli kodin elämäntilanteen muuttumisen vuoksi. Milly on saapunut Suomeen 13.11.2020. Milly oli löytynyt kadulta pentueensa kanssa, josta pelastettu Pietarin tarhalle. Milly on asunut koko Suomessa olonsa ajan kerrostalossa ja talouden ainoana koirana. Tyttö on nyt n. 6-7 vuotias, paino on n. 10 kg ja säkäkorkeus n. 35cm.

Milly tulee toimeen muiden koirien kanssa ja koiriin tottuneiden kissojen kanssa, isompia koiria Milly kuitenkin kodin mukaan hieman arastavan. Ihmisiä Milly rakastaa, lapsista vanhuksiin: uusiin lapsiin Milly haluaa kuitenkin tutustua rauhassa. 🩷 Milly leikkii leluilla niin yksin kuin yhdessä ihmisensä kanssa. Milly tykkää lenkkeillä, ei vedä, eikä räyhää hihnassa ja isompia koiria väistää. Milly osaa nykyisessä kodissaan jäädä hienosti yksin kotiin työpäivien ajaksi: roskakaappi voi houkutella tutkimusmatkalle yksinolojen aikana, joten se tulee lukita tai sulkea keittiön ovi. Milly on varsin aktiivinen touhukaveri, joten siitä voisi olla kiva kaveri johonkin koiramaiseen harrastukseen.

Milly on fiksu ja tottelevainen tyttö, jolla on hoksottimet kohdillaan. Milly osaa pyynnöstä mm. istua ja mennä maaten ja muutama tempunkin on opittuna. Milly on ollut terve koira. Tämän kevään ja kesän aikana jouduttu poistamaan kaksi kertaa haljennut kynsi ja eläinlääkäri oli suositellut aloittamaan Millylle kynsiä vahvistavan valmisteen antaminen esim. Aika Piipet Zink tai Avital Biotiini. Poistetut kynnet on kasvaneet jo takaisin. Milly etsii kotia Vantaalla, nykyisessä kodissaan. Milly on siis tottunut liikenteeseen ja kaupunkioloihin. Milly on rokotettu, steriloitu, sirutettu ja tautitestattu ennen Suomeen tuloa.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Jos et saa täytettyä hakemusta, voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen adoptio.toivo@gmail.com


Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/