Valikko Sulje

MOLLY – saanut kodin

Molly on puolen vuoden ikäinen pointteri neito, jolla riittää virtaa ja joka rakastaa kaikkia ihmisiä ja koiria. Molly on tottunut myös kissoihin. Molly on kotihoidossa Nastolassa ja saapunut sinne Pietarin kodittomien koirien tarhalta.

Kotihoitaja kertoo neidistä seuraavaa: Molly on pointterityyppinen, iloinen ja aktiivinen koira. Molly on vielä pentu, se ei ole täysin sisäsiisti ja se harrastaa välillä pentumaisia kepposia. Molly tulee toimeen koirien ja kissojen kanssa, ja rakastaa kaikkia ihmisiä. Hihnakävely sujuu hyvin, ja toistaiseksi Mollyä on voinut pitää vapaanakin turvallisella alueella (tämä saattaa aikustuessa muuttua, jos riistavietti herää).

Mollystä saa aktiivisen juoksukaverin tai harrastuskaverin. Agilityesteitä Molly on hieman testaillut ja kivaksi todennut. Molly kaipaakin ehdottomasti liikkuvaan ja/tai harrastavaan kotiin – se keksii tekemistä itse jos ei saa muuten tarpeeksi aktivointia. Lasten kanssa tulee varmasti toimeen, mutta ihan pienten lasten perheeseen on ehkä turhan innokas häseltäjä. Molly sopii kaikenlaisiin asumismuotoihin.

Yhteydenotot adoptiohakemuksen kautta: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/
Tutustuthan ennen yhteydenottoa myös adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/