Valikko Sulje

Njusa – SAANUT KODIN

Njusa on n.3 vuotias iloinen ja energinen neiti, joka pääsi 5.12 Lappeenrantaan kerrostaloon kotihoitoon Pietarin tarhalta.

Njusa on jonkun verran valikoiva toisten koirien kanssa, joten hän sopii joko rauhallisen ja hyvähermoisen uroksen kaveriksi tai ainoaksi koiraksi. Njusan kotihoitopaikassa on 7 ja 13 vuotiaat lapset, joista Njusa pitää kovasti.

Kotihoitaja kertoo tytöstä seuraavaa: Njusa on energinen koira ja tykkää leikkiä. Lenkkeilystä pitää kovasti mutta hihnassa vähän vetää. Lapsista tykkää paljon. Njusa haukkuu vähän käytävästä kuuluville äänille, sopii kerrostaloonkin, jos ei pienet haukahdukset haittaa. Tykkää kovasti rapsutuksista ja tulee niitä pyytämään, tykkää olla lähellä, mutta ei ole aina jaloissa.Aina iloisena häntää heiluttaa, kun sitä lähestyy. Njusan säkäkorkeus on n.43cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/