Valikko Sulje

Nora

Nora on tullut Suomeen jo reilu vuosi sitten Pietarin tarhalta mutta etsii nyt uutta kotia. Syy uuden kodin etsimiseen on se, että Nora ei ole sopeutunut kaupungissa asumiseen vuoden yrittämisen jälkeen. Nora stressaa ja jännittää nykyistä vilkasta asuinympäristöään paljon. Noralle etsitään siis kotia rauhallisemmasta ympäristöstä, tällä hetkellä Nora asuu Helsingissä kerrostalossa.

Nora on iältään vasta 1,5 vuotias ja luonne saksanpaimenkoira tyyppinen. Nora on aktiivinen ja kaipaa paljon tekemistä. Lenkeillä sitä hermostuttaa liikenne ja liialliset ärsykkeet, josta syystä sitä on lähinnä viime ajat ulkoilutettu koirapuistossa vapaana juosten koska siitä Nora nauttii eniten. Hihnakäytöksessä on toivomisen varaa ja parhaiten se onnistuu rauhallisemmassa ympäristössä.

Vieraita ihmisiä Nora aristelee, ei ole kuitenkaan ollut koskaan aggressiivinen vaan mieluummin väistää ja menee pois tilanteesta, tuttujen ihmisten kanssa on hellyydenkipeä. Toisten koirien kanssa Nora on aina tullut loistavasti toimeen ja varmasti tykkäisi, jos tulevassa kodissa olisi toinen koira. Nora ei ole lähtenyt toisten koirien rähinöintiin mukaan koskaan. Nora nauttii erityisesti noseworkista ja erilaisesta aktivoinnista. Sille on opetettu joitain käskyjä mutta innostuessaan se ei oikeen tahdo malttaa keskittyä. Rauhallisessa tilanteessa se on kuitenkin hyvin motivoitavissa nameilla.

Nora etsii kotia rauhallisesta ympäristöstä mielellään toisen koiran tai koirien kaverina. Ei ihan pienten lasten perheeseen. Noran säkäkorkeus on n.55cm ja painoa n.25kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/