Valikko Sulje

NORA – saanut kodin

Nora on n.5 vuotias narttu, joka pääsi Kotkaan kotihoitoon Pietarin kodittomien koirien tarhalta. Nora on kotihoidossa kerrostalossa toisen koiran kaverina.

Nora on rauhallinen ja kiltti tyttö, joka ei tee suurta numeroa itsestään. Uusia ihmisiä kohtaan pidättyväinen ja kun kotihoitajan luo tulee vieraita ihmisiä niin aluksi haukkuu niille, joten hieman vahtiviettiä on.

Lenkillä Nora ei reagoi toisiin koiriin eikä ihmisiin, ei pelkää autoja ja liikennettä mutta vetää jonkun verran, joten sen puoleen saa hihnakäytöstä treenailla. Nora on kotihoitajan mukaan aikalailla helppo ja mutkaton koira ja se sopii niin kerrostaloon kuin muihinkin asumismuotoihin.

Tulevassa kodissa olisi hyvä olla toinen koira koska ainakin kotihoitopaikassa Nora tukeutuu toiseen koiraan jännittävissä tilanteissa kuten rappukäytävät. Kuitenkin Noraa voi ajatella ainoaksikin koiraksi kunhan sitä osaa ohjata positiivisesti oikein ja antaa sille aikaa tottua uusiin asioihin. Kissaperheeseen Noraa ei suositella koska ulkona kissan nähdessään, lähtisi heti jahtaamaan sitä. Yksinolot sujuu työpäivän ajan hienosti ja Nora on myös täysin sisäsiisti.

Noran säkäkorkeus on n.65cm ja painoa arviolta 35kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksen kautta: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/
Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/