Valikko Sulje

Otso

*suomalainen – kiire!*

Yhdistys auttaa Otsoa löytämään kodin julkaisemalla ilmoituksen. Yhteydenotot omistajalle:
kosonen.amanda@gmail.com

Esittely 28.4.24: Omistajan kertomaa Otsosta:
Uutta kotia etsii elokuussa 5v täyttävä sekarotuinen, kastroitu uros.
Rotuja löytyy saksanpaimenkoira ja presa canario.

Otso on tottunut asumaan maalla ja nykyinen ympäristö on sille liian vilkas ja saa koiran stressaamaan kovasti. Uuden kodin tulisikin sijaita maalla tai vaihtoehtoisesti omakotitalossa rauhallisella alueella jossa ei naapureita olisi ihan vieressä.
Vahtii paljon ja tarvitseekin oman pihan mitä saa vahtia. Tottunut ulkoilemaan paljon vapaana isolla aidatulla pihalla. Haukkuu ohikulkijat ja vierailijat ja ilmaisee itseään paljon äänellä muutenkin esim. vinkumalla.
Remmiräyhä.

Mieluiten ainoaksi koiraksi. Saman kokoluokan nartun kaverina voisi myös kokeilla, jos toisella koiralla on malttia antaa tämän rauhassa tutustua. Ei uroksen kaveriksi, sillä ottaa jatkuvasti nyt yhteen meidän toisen uroksen kanssa ja tämä on myös yksi syy miksi joudumme tälle etsimään uutta kotia.

Tutuille ihmisille lempeä halikaveri joka viihtyisi jatkuvasti kainalossa ja haluaisi olla kaikessa mukana❤️. Vieraita kohtaan on varautunut ja varsinkin miehille voi lämmetä hitaasti. Herkkä ja vähän arka, joten ei myöskään ehkä sovi perheeseen jossa on pieniä lapsia. Kiltti, mutta ei ole tottunut lapsiin.
Kissoista ei ole kokemusta.

On sisäsiisti, eikä tuhoile yksin jäädessään. Itkemään perään voi kyllä hetkeksi jäädä.

Rekisteröity ruokavirastoon. Sijainti Hämeenlinna.