Valikko Sulje

Pawlik

Tarhaesittely 4.9.2021: Pawlik on n. 7 vuotias uros. Pawlik on elänyt ketjun päässä puistomaisella alueella ja on epäselvää, oliko sillä omistajaa vai ei. Eläinsuojeluaktivistit päättivät ottaa Pawlikin turvaan ja se pääsi yhteistyötarhallemme Pietariin. On jokseenkin sydäntä särkevää, miten ihmisrakas Pawlik on. Se on tarhalla jonkun verran masentunut ja sen silmiin syttyy ilo vain kun se saa olla ihmisen kanssa. Pawlik sietää häkissään niin narttuja kuin uroksiakin mutta se tuntuu nauttivan elämästä vain silloin kun se saa ihmisen huomion. Tästä syystä etsimme sille kotia ensisijaisesti ainoana koirana.

Pawlik on tasapainoisen ja rauhallisen oloinen koira, joka ei ainakaan tarhaoloissa turhia hötkyile. Se osaa kulkea hyvin hihnassa eikä se säiky liikennettä. Pawlikia voidaan ajatella kerrostaloon vaikka ei olekaan tietoa, onko se koskaan sellaisessa asunut. Sen ihmiseen luottavainen luonne antaa kuitenkin vaikutelman, että Pawlik kyllä oppii vielä vaikka mitä, kunhan ihminen jaksaa sitä ohjata kärsivällisyydellä uusiin asioihin. Pawlik vaikuttaa koiralta, joka ei ole elämässä liikoja tottunut saamaan ja se on vaatimattoman oloinen. Voi olla, että poika puhkeaisi kukkaan kun se saisi vihdoin oman ihmisen ja kodin. Pawlik ei ole suuri, säkäkorkeus n.40-45cm mutta se on melko vanttera ja painoa arviolta 18-20kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/