Valikko Sulje

Polkan

Polkan on n.3-vuotias uros, jonka rotusekoituksessa mitä todennäköismmin on laumanvartijaa. Luonteeltaan Polkan on tasapainoinen ja hyvähermoinen koira ja se kuuntelee ihmistä hyvin.

Polkan osaa joitakin käskyjä ja se osaa kulkea hihnassa hienosti. Polkan vahtii häkkiään, minkä se jakaa toisen uroksen ja nartun kanssa mutta kuitenkin kun häkkiin astuu, se lopettaa vahtimisen. On hieman haasteellista ennustaa pojan vahtikäyttäytymistä sen kotiuduttua mutta tulevan omistajan on kuitenkin hyvä varautua, että ainakin jonkinasteista vahtimista poika varmasti tekee omassa kodissaan ja tästä syystä Polkanille etsitään kotia myös ainoastaan omakotitalosta rauhallisesta ympäristöstä. Polkan ei kuitenkaan vahdi ruokaa toisilta koirilta eikä ihmiseltä kuten moni laumanvartija tekee. Pojassa voisi olla myös jotain paimenkoiraa lisäksi.

Polkan etsii koirakokemusta omaavaa itsevarmaa ja rauhallista ihmistä omistajakseen. Säkäkorkeus n.65cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/