Valikko Sulje

Pulla – SAANUT KODIN

Pulla tyttö saapui kotihoitoon Espooseen 26.7 Moskovan 3000 koiran tarhalta. Valitsimme Pullan niiden onnekkaiden joukkoon, jotka tuolloin kotihoitoon pääsivät koska sillä on huomattava ylipaino ongelma, mitä ei voida tarhaoloissa ratkaista. Pullan veriarvot ovat kuitenkin normaalit eikä sen lihavuuden taustalla ole todettu sairautta. Pulla oli jo tarhalle tullessaan lihava, joten sillä on taipumusta lihavuuteen ja tähän pitää varmasti kiinnittää huomiota koko tytön loppuelämän ajan. Luonteeltaan Pulla on mitä mahtavin koira ja sen ikäarvio on 5 vuotta mutta Pulla saattaa olla nuorempikin. Pullan kotihoitaja kertoo tytöstä seuraavaa: Pulla on kotihoidossa osoittautunut olevan koirasosiaalinen, leikkisä ja ikäistään nuoremman oloinen koiruus.
Hieman Pulla vahtii ruokaa ja luita, mutta ei ole mikään ns riidanhaastaja, vaan ihan normaali koira tässä suhteessa. Pulla kävelee remmissä tosi nätisti, ja ohitukset menevät mallikkaasti. Hieman arastelee vielä vieraita ihmisiä, mutta rauhoittuu suht nopeasti kun huomaa että nämä ovat ok. Kotioloissa Pulla on rauhallinen, mutta saattaa vahtihaukkua jonkun verran, jos näkee ikkunasta ohikulkevia ihmisiä /autoja ym. Uskoo kyllä kun sanotaan, ettei tarvitse vahtia niin kovin. Aidatulla pihallamme onkin sitten toinen juttu, siellä Pulla haukkuu ohikulkijat jo astetta tarmokkaammin, eli ainakin omasta mielestään on kunnon vahtikoira

Pulla on lähes kokonaan sisäsiisti, ei tuhoa mitään, eikä tietääkseni pahemmin ääntele yksin ollessaan. Pulla jää rauhassa kotiin työpäivän ajaksi. Pullalle tullaan ravintoterapeutin toimesta suunnittelemaan painonpudotusohjelma, koska se on huomattavan ylipainoinen.
Pulla on kotihoidossa omakotitalossa, missä muita koiria ja kissoja mutta rauhalliseen ympäristöön voisi kerrostaloonkin ajatella. Pullan säkäkorkeus on n.55cm.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa terveysosioon sekä adoptioprosessiin.