Valikko Sulje

Rene *suomalainen*

Tilannepäivitys 16.5.21: Rene etsii nyt kotia Vaasan koiratarha Kulkurista käsin. Adoptiohakemuksen Renestä kiinnostuneet voivat kuitenkin laittaa alla olevasta linkistä, niin välitämme sen Vaasaan. 😊

Esittely 30.4.2021: Rene on 9-vuotias uros. Saksanseisoja – karjalankarhukoira mix. Rene oli ollut nykyisessä kodissaan puolisen vuotta, minne se tuli hyvin hoikkana poikana ja melkolailla sosiaalistamattomana erilaisiin asioihin. Renelle etsitäänkin nyt kotia maaseudulta, sillä poika ei ole sopeutunut kaupunkiolosuhteisiin elämään (omakotitalo taajamassa Turussa). Renellä nousee kierrokset helposti toisten koirien hajuista ja ympäristön ärsykkeistä eikä se ole yrityksistä huolimatta oppinut rauhottumaan lenkeillä kaupunkiolosuhteissa. Sisätiloissa Rene on rauhallinen ja se rakastaa rapsutuksia ja silittelyä, haasteet liittyvät siis lenkkeilyyn.

Rene on tavannut joitakin koiria ja tullut niiden kanssa toimeen mutta lähtökohtaisesti koti ainoana koirana tai nartun kaverina olisi se varmin vaihtoehto. Aikuisperhe olisi varmasti myös paras vaihtoehto. Nykyinen koti on hoitanut Renen madotuksen, kastroinnin, sirutuksen ja rokotukset, poika on myös käytetty luustokuvissa. Nivelrikkoa pojalta ei löytynyt mutta ranteissa on löysyyttä ja spondyloosia on hieman. Nämä eivät kuitenkaan haittaa poikaa normaalissa arjessa. Rene on kaikinpuolin oikein kiva koira lenkkeilyyn liittyviä haasteita lukuunottamatta. Ensimmäisessä kodissaan Rene ei tiettävästi ole juuri lenkille päässyt, joten sikäli nämäkin haasteet ovat ymmärrettäviä,. Rauhallinen ympäristö, missä pääsee lenkille metsään ja missä ei tule juurikaan vastaan toisia koiria, ovat Renen toivomuslistalla. Lisäksi pehmeä peti ja paljon hellyyttä, mitä tämä poika ehdottomasti ansaitsee 🙂 Renen säkäkorkeus n.55cm, painoa 20 kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/